Wyświetlono: 9350
Oferta

Profilem działalności firmy istniejącej od 1990 roku jest zaopatrywanie placówek gastronomicznych i handlowych oraz zakładów produkcyjnych w najwyzszej jakości elementy mięsne (kulinarne, handlowe i produkcyjne) wieprzowe i wołowe oraz cielęce.

 

Skupujemy półtusze wieprzowe z najlepszych ubojni w kraju, spełniających wymogi unijne. Wołowinę i cielęcinę skupujemy z ubojni zajmujący się ubojem wyłącznie krajowego bydła.

 

Spełniamy wszelkie warunki wymagane przez przepisy UE do prowadzenia działaności o wymienionym profilu, potwierdzone protokołami pokontrolnymi.

 

Współpracujemy z wieloma placówkami gastronomicznymi między innymi: * restauracjami sieci hotelowej Orbis i Novotel * restauracjami orientalnymi * pizzeriami * barami * stołówkami (także szkolnymi i przedszkolnymi). Naszymi klientami są również firmy cateringowe, sklepy oraz zakłady mięsne. Potrafimy dostosować produkcję do indywidualnych życzen klienta, realizować nietypowe zamówienia związane z naszą działalnością.